Helyi közélet

2015.06.26. 08:12

Többen is rosszul lettek a dílerektől vásárolt herbáltól

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság öt gyanúsítottal szemben javasol vádemelést.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság öt gyanúsítottal szemben javasol vádemelést.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást H. Renátó 29 éves, B. Klaudia 27 éves, F. Zoltán 19 éves, L. László 25 éves és P. Gábor 27 éves nyíregyházi lakosok ellen.



A frissen lezárt nyomozás adatai szerint a társaság 2014-ben a szabolcsi megyeszékhelyen árulta a tudatmódosító anyagot, melytől többen annyira rosszul lettek, hogy kórházba is kerültek. A nyíregyházi nyomozók a feltételezett terjesztők közül H. Renátót és F. Zoltánt 2014. november 7-én elfogták, társaikat később a nyomozás során azonosították. A rendőrök a két férfit az eljárás kezdetén őrizetbe vették, előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte és a nyomozás teljes időtartama alatt fenntartotta.



A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában