Elképesztő átalakulás

2019.11.19. 10:44

Teljesen megváltozott Cseke Katinka élete, amióta lefogyott

Nehezen szokja meg megváltozott külsejét a színésznő.

Fotó: Andras_Lung_Photography@2015

Rengeteg pozitív visszajelzést kap a színésznő, amióta lefogyott, ezért úgy döntött: eljött az idő, hogy bevállaljon egy, a nőiesebb oldalát bemutató fotózást. Igazán exkluzív képek készültek róla – amilyenekre eddig nem volt példa!

– írja a Hot! sztármagazin nyomán a Vasárnap Reggel legutóbbi száma.

– Őszintén bevallom, még egy éve sem gondoltam, hogy valaha ezt fogom mondani, de így lett, tényleg extrák a fotók – kezdte büszkén Katinka, aki kőkemény kitartásról tett tanúbizonyságot az elmúlt időszakban.

– Száz kiló körül sokszor éreztem, hogy ez már örökre így marad. De Singh Viki ajánlott egy indiai gyógynövény-komplexumot, amitől elmúltak a falási rohamaim, és elindultam ezen az úton. Most 77 kiló vagyok

– árulta el.

A színésznő rengeteg biztatást és elismerő szót kap az ismerőseitől.

– Pontosan tudják, mennyi energia, kitartás és küzdelem ekkora súlyfeleslegtől megszabadulni negyven fölött. Már azt is látom, hogy nem az a nagy dolog, hogy valaki leadja a pluszkilókat, hanem hogy meg tudja tartani a súlyát.

Egy ekkora változást nem könnyű feldolgozni. Az ember ugyanis még sokáig ugyanazt a képet látja a tükörben, ami évekig nézett vissza rá.

– Sokszor még mindig a túlsúlyos Katinkát látom. Hosszabb folyamat lesz, amíg fejben is elengedem azt a képet.

A színésznőnek azonban rengeteg erőt ad a családja.

https://www.facebook.com/CsekeKatinkaHivatalos/photos/a.956995461114210/1457887727691645/?type=3&theater

 

– Az életemnek nagyobb részében voltam vékony, mint duci, szóval nekem ez most olyan, mintha visszakaptam volna a régi önmagam, de azért nem bújok ki a bőrömből. Eddig sem voltam csajos csaj, például soha nem fogok sminkelni azért, mert leugrom a közértbe. Persze ezeket a fotókat én is örömmel nézem, de az a legnagyobb büszkeség számomra, ahogy a lányom és a szüleim reagáltak a képekre. A kislányom elámult, hogy milyen csajos vagyok, és nekem ez nagyon jólesik – árulta el a csinos anyuka, akinek nemcsak a külseje, de az egész élete megváltozott.

– Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, stylistok, sminkesek sokkal szívesebben dolgoznak együtt velem, mert megváltozott a kisugárzásom, a testtartásom, és bizony a férfiak is észreveszik a változást. De ez ugyanolyan, mint amikor kilépsz egy hosszú kapcsolatból, és idő kell, hogy újra felvedd a ritmust. Most még nem figyelek úgy a világra, nem tudom úgy befogadni a bókokat, a dicséreteket, ahogy kellene.

Szakmai téren is sok minden változott Katinka életében, ma már teljesen új terepre is elmerészkedik.

– Egy kollégámmal szí­ni­stú­diót hozunk létre gyerekek számára. Ez nem tanoda lesz, hanem egy olyan hely, ahol a gyerekek eljátszhatják, kijátszhatják magukból az őket ért negatív élményeket, feszültségeket, segít nekik átlendülni a nehéz időszakokon – tette hozzá a színésznő, akit a közeljövőben több új tévéműsorban is láthatnak majd a nézők.

Túlnőtt a szerepén

Katinka 11 évig alakította a Jóban Rosszban Bodolai Böbéjét. Bár sokat köszönhet a sorozatnak, úgy érzi, éppen ideje volt váltani.

– Az utolsó pár éve már nem adott olyan boldogságot. Kezdtem terhesnek érezni, új kihívásokra vágytam. Már megtalálnak másfajta szerepek, amikben nem kocs­má­ros­asszony­ként vagy takarítónőként tűnök fel. Ez egy lassú folyamat, de úgy gondolom, jövő nyárra beérik a kitartásom gyümölcse.

Borítókép: Cseke Katinka

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában