Illés Gyula lehet Csank kiszemeltje

Illés Gyula lehet Csank kiszemeltje
A Baktalórántháza NB II-es futballcsapata január 12-étől melegít a bajnoki folytatásra. A felkészülésnek a tizedik helyről nekirugaszkodó gárda kerete nem marad érintetlen a téli időszakban.

Doros és Szabó Mihály például a következő fél esztendőt Balkányban tölti. A kölcsönadás feltételeiről megegyeztek a felek, a páros pedig jelentős mértékben segítheti a megkapaszkodásért hajtó harmadosztályú egyletet. Mindeközben – a hírek szerint – Illés Gyulára is szemet vetettek: a bal oldali középpályás decemberben Siófokon járt próbajátékon, noha az élvonalbeli klub azóta nem jelentkezett, újabban a Zalaegerszeg érdeklődik iránta. Nem véletlenül, hisz a ZTE körültekintő trénere, Csank János jó néhányszor tette tiszteletét a Bakta meccsein…
Persze, a Kovács János irányította együttes is acélosítaná sorait…
– Szeretnénk igazolni, viszont a behatárolt anyagi lehetőségek miatt ez nem lesz egyszerű – jelezte Kozma Attila, a Baktalórántháza VSE elnöke. – Sajnos, azt is tudomásul kell venni, a környéken fellelhető játékosok nem igazán ütik meg az NB II-es szintet, ami már sok esetben bebizonyosodott. Egyedül a Nyíregyháza Spartacussal képzelhető el valamilyen együttműködés, mégpedig olyan formában, hogy mindké fél jól járjon.

A baktaiak január 31-én, a Kemecséval szemben tudják le az első edzőmeccset, majd oda-vissza játszanak a Hajdúböszörménnyel, találkoznak az NB III. Tisza-csoport élén telelő Nagyecseddel, február elejétől pedig a Diósgyőr, a Honvéd és a REAC elleni Ligakupa-mérkőzések szerepelnek a programban.
További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés