Ilyen még nem volt…!

Újra Nyíregyházán láthatjuk őket
Újra Nyíregyházán láthatjuk őket - © Fotó: Km-archív
Nyíregyháza – A 4 for Dance és vendégei a VMKK-ban lépnek fel szerdán.

A 4 for Dance táncosait a Csillag születik adásai után ismerte és szerette meg az ország, a fiúk pedig mindent megtettek azért, hogy elkerüljék a tehetségkutatók csapdáját, és hogy a sikerük ne csak addig tartson, amíg le nem fut a stáblista. Az idő őket igazolta.

A megalakulásuk óta eltelt tizenkét és fél évben nagyon magasra jutottak: meghívták őket a BBC 12 milliós nézettségű műsorába, három világbajnoki címet nyertek Montréalban, Megyei Prima Díjat kaptak, felléptek többek között Kínában, az USA-ban, Ausztráliában, Vietnamban, Izraelben, Kubában, Egyiptomban. A tízéves jubileumukat a Móricz Zsigmond Színházban fantasztikus gálaműsorral ünnepelték, a tudásukat pedig szeretnék átadni a fiatalabb nemzedék tagjainak itthon és külföldön egyaránt.

Az együttesnek november 8-án 19 órától Nyíregyházán tapsolhatunk, a fiúk a Váci Mihály Kulturális Központban lépnek fel, a műsoruk címe pedig: „Ilyen még nem volt…”. Vendégeket is hívtak, így a közönség láthatja-hallhatja a Parno Grasztot, a ­Strokes ütőegyüttest, a Kelet Brass Bandet, Bistey Attilát, Terék Józsefet és Tóth Gergelyt, valamint az Almafa Alapfokú Iskola növendékeit is.

KM

Címkék: , ,hirdetés