Íme 7 bizonyíték rá, hogy Nyíregyháza egy kedves hely!

Akt.:
Íme 7 bizonyíték rá, hogy Nyíregyháza egy kedves hely!
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Ezek a legkedvesebb dolgok, amik a nyíregyháziakkal történtek! A Levadászva Facebook-csoport szokatlan kezdeményezéssel állt elő: hogy ne mindig csak a negatívumokra koncentráljunk (lásd, rosszul parkoló nyíregyházi autók), a csoport szerkesztője arra biztatta az olvasókat, hogy osszák meg a velük történt jó és kedves dolgokat. Az olvasók pedig nem fogták magukat vissza.


1

Tegnap az állatkertbe mentünk busszal: a megállóban egy idős néni adott szőlőcukrot a kicsiknek. A két és fél éves gyermek nagyon le akart ülni a buszon, de nem volt hely. Egy fiatal srác 16 év körüli meghallotta ezt és átadta neki a helyét – írta egy kommentelő.

2

Tegnap előtt hallottam a megállóban várva, hogy kért egy fèrfi egy nőtől egy cigit. Nem adott neki, én adtam és még ki is akarta fizetni. Hazafelé ezzel a férfival mentem busszal, emlékezett rám és vissza akarta adni. Nem fogadtam el, mert ez részemről egy apró ajándék volt, de nagyon jól esett, hogy gondolt erre – írta egy másik hozzászóló.

3

Egy áruházban felejtettem az akkor frissen vásárolt vitaminjainkat. Már haza értünk mire észrevettem , hogy ott marad. Nem értem el az áruházat de a mellette lévő gyógyszertárat ahonnan vettem igen. Átment a kedves gyógyszertáros hölgy megkeresték nekem és magával vitte a szatyromat. Másnap érte mentünk és hiánytalanul megvolt mind. A kisfiam még nyalókát is kapott a hölgytől. Nagyon kedves volt Tőle. Ezúton is köszönjük!

4

Ma ebéd időben vásároltam egy boltban, és amíg a sorban álltam, arra figyeltem fel, hogy a másik pénztárnál a pénztáros hölgy mondja 2 vásárló hölgynek, hogy nem tudja mi lehet a gond, de így sajnos nem tudják a kedvezményt (talán valami bizalom kártya, de nem figyeltem annyira) igénybe venni, és nincs-e véletlenül náluk a 10%-os kupon. (A postás hozza, most már negyedévente 4 db-ot küldenek) Szegények csak álltak ott, hogy sajnos már nincs nekik, pedig milyen jó lenne! Én pedig odaadtam nekik az enyémet, mert nekem volt még egy! Aranyosak voltak, mert úgy meglepődtek, hogy tényleg odaadom nekik?! Én pedig örültem, hogy segíthettem!

5

A férjem postás és mikulás sapkában járja a házakat. Mindenkinek ad egy szaloncukrot akihez felmegy. Ez az ő kis magán akciója.

6

Tegnap este becsengetett hozzánk két mormon fiú, beszélgetni szerettek volna stb. Nem engedtem be őket, viszont megkérdeztem őket, éhesek-e, és elfogadnak-e valami ennivalót. Úgyhogy csináltam nekik két-két szendvicset, és hozzátettem egy Túró Rudit. A rudinak nagyon megörültek, az egyik mondta, hogy az a kedvence. Nem fényezni akarom ezzel magam, csak annyira kedves, udvarias fiatalok voltak, hogy eszembe jutott, hogy ők is a gyerekei valakinek.

7

“Ezt az egyik lakó akasztotta ki a lépcsőházunk faliújságjára ”

kedveshely

Forrás: Levadászva
hirdetés