Íme egy villámgyors személyiségteszt: te mit látsz a képen?

Íme egy villámgyors személyiségteszt: te mit látsz a képen?
Nem kell alaposan vizsgálnod a rajzot, elég csak rápillantanod, és a legelső dolog, amit megpillantasz, máris sokat elárul a személyiségedről. Te mit látsz?

Persze a legtöbb ember egy idő után már mindkét figurát felfedezi a rajzban, de ne feledd, az első meglátásod árulkodik rólad.

Ha először egy idős férfit láttál meg a képen, akkor empatikus és érzékeny ember vagy. Az idős férfit általában azok az emberek veszik észre először, akik inkább az agyuk jobb agyféltekéjét használják, ebből tehát az derül ki, hogy igen kreatív személyiség vagy.

No és ha egy nőt pillantottál meg? Akkor bizony te földhöz ragadtabb vagy: nálad nem az érzések dominálnak, hanem a kőkemény logika – mindent legalább kétszer átgondolsz, mielőtt hoznál egy döntést.

Forrás: ripost.hu


Íme egy villámgyors személyiségteszt, ami pillanatok alatt fény derít a legjellemzőbb tulajdonságaidra. A kérdés egyszerű: te mit látsz a képen? Egy óriási krokodilt látsz? Nos, akkor te bizony a többséghez tartozol. Ez jelen esetben annyit jelent, hogy nem szereted túlzottan a kockázatos helyzet...

Egy egyetemi kutatás szerint ebből a tesztből az is kiderül, mennyire vagy hajlamos bedőlni az álhíreknek. No de mit látsz a képen? Ha csak egy kacsát látsz a képen, akkor bizony hajlamos vagy bedőlni az embereknek és az álhíreknek. De ugyanez a helyzet akkor is, ha csak egy nyulat veszel észre a k...
hirdetés