Helyi közélet

2016.03.08. 11:54

Jobbik-sajtótájékoztató: A nyíregyháziak is veszélybe kerülhetnek

Nyíregyháza - „A nyíregyháziak is veszélybe kerülhetnek” – figyelmeztetett Lengyel Máté, a megye 1. számú választókerületének Jobbik-elnöke.

Nyíregyháza - „A nyíregyháziak is veszélybe kerülhetnek” – figyelmeztetett Lengyel Máté, a megye 1. számú választókerületének Jobbik-elnöke. „Minden bizonnyal a keleti határt is eléri a migránshullám. Fel kell készülni arra, hogy például a nyíregyházi vasútállomáson menekültek százai várakoznak majd. A Fidesz kettős beszédet folytat: elutasítja a kvótát, ugyanakkor 59 ezer bevándorló foglalkoztatására írt ki közmunkaprogramot, amit el is fogadtak.

Szinte napra pontosan egy éve javasoltuk, hogy Nyíregyházán hozzanak létre önkormányzati rendészetet, ám az süket fülekre talált. Most újra megtesszük ezt, nem várhatjuk tétlenül a bevándorlók áradatát. Felszólítjuk a megye fideszes országgyűlési képviselőit: nyilatkozzanak arról, hogy lesz-e Szabolcs-Szatmár-Beregben befogadó állomás? A migránshelyzet fokozódik, reméljük, hogy a város vezetése megteszi a szükséges lépéseket” – mondta Lengyel Máté.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában