Influenza – Részleges látogatási tilalom három szabolcsi kórházban

Akt.:
Nyíregyháza, 2018. február 6. A látogatási tilalomról szóló tájékoztatót ragasztja ki egy dolgozó a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekgyógyászati Osztálya egyik bejáratára 2018. február 6-án. A felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három intézményében.
Nyíregyháza, 2018. február 6. A látogatási tilalomról szóló tájékoztatót ragasztja ki egy dolgozó a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház Gyermekgyógyászati Osztálya egyik bejáratára 2018. február 6-án. A felső légúti hurutok, influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három intézményében. - © MTI Fotó: Balázs Attila
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Az influenzás megbetegedések megelőzése miatt részleges látogatási tilalmat rendeltek el a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kórházak és Egyetemi Oktatókórház három intézményében – közölte a kórház az MTI-vel.

A korlátozás hétfőtől érvényes a nyíregyházi Jósa András Oktatókórház, a Mátészalkai Kórház, valamint a Fehérgyarmati Kórház és Gyógyfürdő szülészet-nőgyógyászati, gyermekgyógyászati, újszülött, pulmonológiai, krónikus belgyógyászati, ápolási, onkológiai aneszteziológiai és intenzívterápiás osztályán.

– MTI –
hirdetés