Bulvár, celeb

2010.09.01. 09:18

Íme a legújabb premierfilmek!

<p>Vászonra álmodták egy szicíliai család három generációjának történetét. Charlie Tahan saját lelke megmentésére indul. Itt a legújabb karate kölyök, ezúttal Jackie Chan-nel. A franciák pedig a szerelemről mesélnek. Irány a legközelebbi mozi!</p>

Baaria

 

Színes, feliratos, olasz-francia filmdráma, 150 perc, 2009.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Dolby Digital

rendező: Giuseppe Tornatore
forgatókönyvíró
: Giuseppe Tornatore
zeneszerző
: Ennio Morricone
operatőr
: Enrico Lucidi
producer
: Tarak Ben Ammar, Marina Berlusconi
vágó
: Massimo Quaglia
szereplő(k):
Gaetano Aronica (Ciccio), Francesco Scianna (Peppino Torrenuova), Marco Iermano (Pietro), Margareth Made (Mannina), Giorgio Faletti (Corteccia), Leo Gullotta (Liborio), Ángela Molina (Sarina), Nicole Grimaudo (Sarina), Raoul Bova (a római újságíró)

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 2. (Forgalmazó: Palace Pictures)

A cselekmény egy szicíliai család három generációjának története: Ciccotól a fián, Peppinon keresztül az unokáig, Pietroig. Az ők és családjaik magánéletén keresztül a film felidézi egy palermói, vidéki közösség szerelmeit, álmait és csalódásait 1930-as évektől egészen a 1980-as évekig. A fasizmus idején Cicco egy egyszerű pásztor, aki ennek ellenére az olvasás szenvedélyének hódol és habzsolja a könyveket, verseket, romantikus regényeket. Az éhezés idején és a második világháború alatt fia, Peppino látva az igazságtalanságokat, szenvedélyesen politizál, majd a háború után találkozik élete szerelmével. Kettőjük viharos kapcsolatát többen ellenzik Peppino politikai szerepvállalásai miatt. Ám a két fiatal mindent megtesz, hogy beteljesítsék álmaikat.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!


Charlie St. Cloud halála és élete

(Charlie St. Cloud)

 

Színes, feliratos, amerikai romantikus dráma, 101 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
SDDS

rendező: Burr Steers
író
: Ben Sherwood
forgatókönyvíró
: Craig Pearce, Lewis Colick
zeneszerző
: Rolfe Kent
operatőr
: Enrique Chediak
producer
: Michael Fottrell, Marc Platt
vágó
: Padraic McKinley
szereplő(k):
Zac Efron (Charlie St. Cloud), Charlie Tahan (Sam St. Cloud), Amanda Crew (Tess Carroll), Donal Logue (Tink Weatherbee), Kim Basinger (Claire St. Cloud), Ray Liotta (Florio Ferrente), Dave Franco (Sully), Matt Ward (Connors)

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 2. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Charlie St. Cloud rutinos tengerész, anyja, Claire és öccse, Sam istenítik őt, ráadásul ösztöndíjat nyert, amelynek révén kitörhet álmos szülővárosából. Ám a fényes jövő egy csapásra szertefoszlik, amikor egy tragédiával elszállnak a fiú álmai. Miután gimnáziumi osztálytársa, Tess váratlanul hazatér, Charlie kemény döntésre kényszerül: tartja-e négy évvel korábban tett ígéretét, vagy pedig tovább lép az új szerelem felé. Miközben megleli magában a bátorságot, hogy örökre szakítson múltjával, rájön, hogy amit leginkább meg kell mentenie, az a saját lelke.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



A karate kölyök

(The Karate Kid)

 

Színes, magyarul beszélő, amerikai-kínai akciófilm, 140 perc, 2010.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
Dolby Surround

rendező: Harald Zwart
forgatókönyvíró
: Christopher Murphey, Robert Mark Kamen
zeneszerző
: James Horner
operatőr
: Roger Pratt
producer
: James Lassiter, Jada Pinkett Smith, Will Smith, Jerry Weintraub
vágó
: Joel Negron
szereplő(k):
Jaden Smith (Dre Parker), Jackie Chan (Mr. Han), Wenwen Han (Mei Ying), Taraji P. Henson (Sherry Parker), Zhenwei Wang (Cheng), Rongguang Yu (Li mester), Tess Liu (történelem tanár), Shijia Lü (Liang)

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 2. (Forgalmazó: Intercom)

A 12 éves Dre Parker (Jaden Smith) Detroitban a legnépszerűbb fiú, aki egyszer csak Kínában találja magát, ahol édesanyja (Taraji P. Henson) új állást kap.

Dre számára az egyetlen pozitív élmény, amit az új környezetben talál, bájos osztálytársa, Mei Ying, akibe azonnal beleszeret - és bár az érzés kölcsönös -, a kulturális különbségek nem könnyítik meg a barátságot. Dre emiatt egyből szembe találja magát Chenggel, a környék kung fu sztárjával, aki elsőre csúnyán elbánik vele.

Drenek nincs kihez fordulnia, teljesen magára van utalva az idegen országban. Egyedül Han úr (Jackie Chan), a karbantartó áll ki mellette, aki titkon kung fu mester, és aki vállalja, hogy felkészíti a fiút a közelgő kung fu bajnokságra. Itt Dre megmutathatja mire is képes valójában, s rájön, hogy akit le kell győznie az nem más, mint önmaga, és a félelmei.

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Mese a szerelemről

(Mademoiselle Chambon)

 

Színes, feliratos, francia filmdráma, 101 perc, 2009.
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott!
DTS

rendező: Stéphane Brizé
író
: Eric Holder
forgatókönyvíró
: Stéphane Brizé, Florence Vignon
zeneszerző
: Ange Ghinozzi
operatőr
: Antoine Héberlé
producer
: Milena Poylo, Gilles Sacuto
vágó
: Anne Klotz
szereplő(k):
Vincent Lindon (Jean), Sandrine Kiberlain (Véronique Chambon), Aure Atika (Anne-Marie), Arthur Le Houérou (Jérémy), Jean-Marc Thibault, Bruno Lochet, Abdellah Moundy, Michelle Goddet

Bemutató dátuma: 2010. szeptember 2. (Forgalmazó: Cirko Film)

Jean átlagos életet él: kellemesen telnek napjai munkahelyén, az építkezéseken és otthon, ahol szerető felesége és fia várja. Jól érzi magát a mindennapjaiban. Egy nap, mikor fiáért megy az iskolába, találkozik Chambon kisasszonnyal, a fia tanárnőjével. A nő különleges, elegáns, igéző, mint még egyetlen nő sem, akivel eddig találkozott. A véletlen találkozás fordulópontot jelent jól szervezett életében. Lehetőség a változtatásra, vagy sajnálatos tévedés?

Kattintson a képre, és nézze meg a filmelőzetest!



Még több film:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!