Ingyen telefonálhat a Skype-ról

Hogy megünepelje legújabb verzióját a Skype, a 2.5-öt, egy óra ingyen beszélgetést ajánl a felhasználóknak.

Aki nem akar lemaradni az akcióról, nem kell mást tennie, minthogy június harmincadikáig telefonál egyet a rendszer igénybevételével és máris élvezheti az egy órás ingyen csevejt. Akinek van, ne habozzon, akinek még nincs, de szeretné letölteni az itt megteheti. A szolgáltatás a Skype nevet viseli és aránylag fiatal kora ellenére igen nagy népszerűségnek örvend. Talán nem is véletlenül. A Skype online telefonhálózata központi szerverek nélkül működik, a hangminősége modemes elérésen keresztül is tökéletes, ráadásul semmit sem kell fizetni érte. A Skype Out szolgáltatás egy fizetős szolgáltatás, ezen keresztül, a mobiltelefonoknál megszokott feltöltés után, bármely vezetékes és mobil szolgáltató számai hívhatóak. A feltöltés jelenleg erre alkalmas bankkártyával történik.

Innen indult
A Kazaa alapítói a fájlcserélő technológiák továbbfejlesztésével létrehozták a világ első P2P telefonkliensét.
A Skype missziója egy egyszerű, megbízható és barátságos kommunikációs rendszer létrehozása. Jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, családok, kollégák között, minden eddiginél egyszerűbb módon, és jobb hangminőségben.
A Niklas Zennström és Janus Friis által megálmodott, a P2P elvet hasznosító internetes telefonprogram mozgalmas évet tudhat maga mögött. Az első év során 21,573,430 letöltéssel egy igen népes tesztelő csapat alakult ki. A folyamatos fejlesztőmunka meghozta a gyümölcsét. 2004. július 27-én a program elérte a teljes verziót. Ettől a naptól a neve: Skype 1.0.0.9.
Jelenleg minden fontosabb operációs rendszeren alkalmazható.
hirdetés