Innen már nehéz lesz

Nyíregyháza – Az azerbajdzsáni szervezők nem álltak a helyzet magaslatán, a női röplabda Európa-bajnokság nyitóünnepségét a magyar válogatott fellépése elé szúrták be a programba, ráadásul az orosz-ukrán meccs is a tervezettnél jobban elhúzódott.

Így egy óra várakozásra kényszerültek a mieink, akik éppen a házigazdák ellen kezdték meg szereplésüket Bakuban. Olybá festett, Szakmáry Grétáékat nem zavarta meg a csúszás, az első szettben 19:13-ra vezettek, amikor hirtelen elfogyott a tudomány… A hazaiak fordítottak, 25:23-ra nyerték a szettet, majd ugyanazzal a lendülettel 25:14-re behúzták a második etapot is. Sőt, a harmadik felvonásban is azeriek domináltak, 25:16-ra kerekedtek felül, így a meccsen 3:0-ra diadalmaskodtak A Fatum-Nyíregyháza két játékosa, Tóth Fruzsina és Villám Lilla nem lépett pályára a magyar együttesben.

Alberto Salomoni csapata szombaton Lengyelországgal, vasárnap Németországgal találkozik. A csoportból három együttes jut a legjobb tizenkettő közé. Innen már nehéz lesz megvalósítani.

KM-KTSporthírek


hirdetés