Interaktív Új Magyarország

Hétfő délelőtt begördült Nyíregyháza főterére a Magyar Szocialista Párt kampánykamionja, mely interaktív módon mutatta be az érdeklődőknek a párt Új Magyarország programjának elemeit.

A kíváncsiskodóknak aktivisták segítette abban, hogy a felsorolt területeket érintő elképzelésekről tájékozódhassanak. Azonban nem csak a számítógépek, de a helyi politikusok is tájékoztatták a média képviselőit a kampánykamionról valamint a fejlesztési elképzelésekről.

Veres János megyei elnök a mobil programismertető működésén túl elmondta: az MSZP programjának legfontosabb megyét érintő elképzeléseit is láthatják itt az érdeklődők. Forrásokkal alátámasztva vetítik elő a terveket a közlekedés, környezetvédelem, az oktatást, a szociális felzárkóztatás az idegenforgalom területeiről.

Csabai Lászlóné polgármester azokat a város érintő fejlesztéseket vázolta fel, melyről a közelmúltban született döntés. Szólt a Bencs programról, a nyugati elkerülő út építéséről, a vasútfejlesztésről, a fejlődő ivóvíz és szennyvízhálózatról. Gazda László a megyei közgyűlés elnöke az előzőekhez hozzátette, ezek nem csak szavak, hanem többségük megvalósítását nyertes pályázatok és aláírt szerződések biztosítják.

Tukacs István országgyűlési képviselőjelölt zárásként azt tartotta fontosnak elmondani, hogy politikai ellenfeleikhez képest az MSZP valóban tenni akar a gazdaság fejlesztéséért, a munkahelyteremtésért egyszóval az emberek életminőségének javításáért.

– Sipos Marianna –
hirdetés