Jönnek az új dalok

2020.01.29. 12:12

Lóciék játszanak

Hamarosan újra együtt táncolhatnak a szabolcsi rajongók Csorba Lócival és zenekarával.

A Lóci Játszik a VIDOR-on

Forrás: KM-archív

A VIDOR Fesztivál után újra a szabolcsi megyeszékhelyen koncertezik a Lóci Játszik: az együttes legutóbbi, Rózsa utca című lemezét mutatja meg a nyíregyházi közönségnek.

Jönnek az új dalok

A Lóci Játszik a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan dráma-vígjáték filmzenéjével robbant be a köztudatba, majd nem sokkal később jelentkeztek első, Hadd legyek arról című lemezükkel.

A harmadik album tizenkét dala között helyet kapott Az én csajom, valamint a Minden úgy jó, ahogy van című nyári slágerük is. A dalról a formáció frontembere, Csorba Lóci augusztus végén, a VIDOR-os koncert után lapunknak elmondta: a szám a zenekar lelkiállapotát is tükrözi, hiszen egy tagcsere után sikerült újult erővel végigzenélniük a nyarat. Az énekes akkor azt ígérte, hogy karácsonyra elkészülnek az új lemezzel, amit bőven betartott: a Rózsa utca már november végén megjelent.

Az album egyik előfutárként már októberben elkészült a lakótelepi életet megéneklő Panelparadicsom videóklipje – melyben egy pillanatra Majka is feltűnik –, majd nem sokkal később a közönség a Seveled című szerzeményt is megismerhette, melyet Orosz Dénes azonos című vígjátékához írtak. A Lóci Játszik a legfrissebb szerzeményeit február 21-én 19 órától a Club Hollywood színpadán adja elő a helyi rajongóknak.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában