Sport

2015.05.20. 09:50

Nem bánja meg, aki kimegy...

Csenger - Utolsó hazai mérkőzésén meglepetéssel készül a csengeri futsalcsapat...

Csenger - Utolsó hazai mérkőzésén meglepetéssel készül a csengeri futsalcsapat...

A szezon utolsó mérkőzését játssza a Csenger NB II-es futsalcsapata – csütörtökön (kezdés: 19 óra). A bajnoki évad oly sok emlékezetes hazai fellépését, ha nem is koronázza meg a KSK-Limes SE ellen esedékes otthoni összecsapás, arra alkalmas, hogy a szatmáriak együtt ünnepelhessenek felettébb kitartó, immár messze földön híres szurkolótáborukkal. A rájátszásban eleddig hibátlan, mindhárom eddigi mérkőzését csont nélkül megnyerő Szilágyi-legénység – az eredménytől függetlenül – biztosan a 19. helyen végez az összevetésben, ami tekintettel arra, hogy mindhárom csoportot figyelembe véve negyvenkét együttes indult a küzdelemsorozatban, újoncként egyáltalán nem lebecsülendő produkció.

A szezonzáró találkozó pedig akár gálaelőadásba is torkolhat. Egyrészt, a budakalászi vendégek valamennyi meccsüket elbukták a bajnoki ráadásban, másfelől a Csenger saját katlanjában szinte verhetetlennek számít. Példának okául hétfőn az ELTE-BEAC-ot szórta meg (13–5), és reális esély mutatkozik a hasonló kimenetelre a Limessel szemben is.

Történjék bármi, a házigazda egyesület meglepetéssel készül az idény búcsúra. Mindenképpen várják azokat a nézőket, akik hűségesen kijártak a mérkőzésekre, és természetesen azokat is, akik ezt idáig elmulasztották. Nem bánják meg...

KM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!