Irodalmi pályázatot hirdetett a Postakocsi

Nyíregyháza – Demó címmel vers- és prózaíró versenypályázatot írt ki a Vörös Postakocsi folyóirat a megyében élő, 15–25 év közötti fiataloknak kötetlen témában.


A szerkesztők legkevesebb három, legtöbb nyolc verset várnak az ifjú szerzőktől, a prózaírók pedig maximum öt gépelt oldalt küldhetnek el szeptember 30-áig a avorospostakocsionline@gmail.com címre.

Az alkotóktól azt kérik, hogy a levélben tüntessék fel a nevüket, az életkorukat és iskolájuk nevét, valamint a tárgymezőbe írják be: Demó irodalmi pályázat. A pályaműveket csatolt Word-fájlként küldjék el, a címe legyen: neved_vers.doc vagy neved_proza.doc – hangsúlyozzák a folyóirat szerkesztői, akik a versek, prózák beérkezéséről mindenkinek visszajelzést küldenek.

Az írásokat a Vörös Postakocsi folyóirat szerkesztői és munkatársai bírálják el október 30-áig; a nyerteseket e-mailben értesítik. A kategóriák legjobb alkotásait publikálják a Vörös Postakocsi honlapján, és szerzőiket meghívják a folyóirat őszi jubileumi és díjátadó-ünnepségére, ahol felolvassák a nyertes alkotásaikat.

KM
hirdetés