Ismeretlen kisteherautó miatt hajthatott fának egy kocsi Sóstón – szemtanúkat keres a rendőrség

Akt.:
Ismeretlen kisteherautó miatt hajthatott fának egy kocsi Sóstón – szemtanúkat keres a rendőrség
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen kisteherautó vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetése miatt 15010/5808/2017. bűnügyi számon folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján 2017. november 15-én 16 óra körül egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, fehér színű, Ford típusú platós kisteherautóval közlekedett Nyíregyháza, Sóstói úton, a Berenát utca irányából a Blaha Lujza sétány felé.

A jelenlegi adatok szerint a jármű vezetője a Sóstói út és a Blaha Lujza sétány kereszteződésben balra kanyarodás közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki szemből közlekedő Audi típusú személygépkocsinak, melynek sofőrje az ütközés elkerülése közben járművével a bal oldali füves útpadkára átsodródva egy fának, majd egy épület falának csapódva állt meg. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője könnyű, míg utasa súlyos sérüléseket szenvedett. Az ismeretlen kisteherautó sofőrje a baleset bekövetkezése előtt megállás és adatai hátrahagyása nélkül tovább közlekedett az Állatpark irányába.

fa1

A rendőrség a baleset körülményeinek tisztázása érdekében várja az ismeretlen kisteherautó sofőrjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik az eseménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívószámon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is bejelentést tehet.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - Több közlekedési baleset történt szinte egy időben szerda délután Nyíregyházán. A rendőrök a Móricz Zsigmond utcán gyalogos gázolás miatt intézkedtek, miközben a Kossuth utcán két autó koccant. Eközben a Sóstón ketten megsérültek egy jelentős kárt okozó karambolban. Egy Audi tartott a ...
hirdetés