Ismét a bicikli és a tüzelőfa volt a kelendő a tolvajoknál – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Akt.:
Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2016. január 6-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 49 éves kéki lakos ellen. A nő 2016. január 6-án egy Kék külterületén lévő fasorból nyárfát tulajdonított el, amit kerékpárral szállított el otthonába. A rendőrök a helyi lakost a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Demecseri Rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vett őrizetbe egy 14 éves helyi fiút, aki 2016. január 5-én egy demecseri bolt elől eltulajdonított egy kerékpárt. A rendőrök a biciklit megtalálták és visszaadták a tulajdonosának.

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 29 éves és egy 30 éves szatmárcsekei lakos ellen. A férfiak 2016. január 6-án egy Szatmárcseke külterületén lévő fasorból akácfát vágtak ki, amit kerékpárjukra pakolva kíséreltek meg eltulajdonítani, de a helyszínre érkező rendőrök tetten érték őket. Az egyenruhások az elkövetőket a rendőrkapitányságra előállították és gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából szabálysértési őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés