Ismét autó került sínekre Budapesten

Újabb sínre csúszott kocsi nehezíti a villamosok közlekedését Budapesten. A 14-es vonal egy szakaszán pótlóbuszok szállítják az utasokat.

Ismét kocsi került a villamos sínekre, ezúttal azonban a 14-es vonalán, a Béke utcánál. Emiatt a szerelvények nem tudnak teljes vonalon közlekedni, a Fáy utca és Angyalföld kocsiszín között pótlóbuszok viszik az utasokat – tájékoztatta a Független Hírügynökséget a BKV fődiszpécsere. Nem sokkal korábban a 2-es villamos vonalán is kisebb fennakadás volt, két szerelvény csúszott egymásnak, de senki sem sérült meg. A forgalom ott valamivel kevesebb, mint fél óra után indulhatott meg.

Több villamosvonalon is problémák voltak pénteken. Ahogy arról a Független Hírügynökség már beszámolt, a 61-es villamosok egy karambol miatt több mint 70 percig megosztva tudtak csak közlekedni, mivel az ütközéstől az egyik autó a sínekre sodródott, akadályozva ezzel a forgalmat. Korábban a 4-es 6-os villamosok vonalán is baleset történt, egy figyelmetlen autós ütközött neki az egyik szerelvénynek az Oktogonnál. Senki sem sérült meg, de a villamosok emiatt 10 percig nem tudtak haladni.

– Független Hírügynökség –
hirdetés