Ismét bajnokavatás a DSZC-Eötvös DSE-nél

Akt.:
Ismét bajnokavatás a DSZC-Eötvös DSE-nél
© Fotó: DSZC-Eötvös DSE
Debrecen – Mint arról korábban beszámoltunk, március 17-én Kispesten biztossá vált, hogy a DSZC-Eötvös DSE megnyerte a röplabda NB II keleti csoportját. A múlt heti NB II-es bajnokavatás után újabb bajnokcsapata lett a DSZC-Eötvös DSE-nek.

Ezúttal a Hajdú-Bihar Megyei Felnőtt Női Bajnokságban győzött a serdülő együttes. Vasárnap Hajdúböszörményben mindhárom ellenfelüket meggyőző fölénnyel, játszmaveszteség nélkül győzték le.

A siker értékét növeli, hogy a megyei bajnokságban csak azok szerepelhettek, akik az NB II-ben nem léptek pályára – tudatta közleményében a csapat.

A Hajdú-Bihar Megyei Felnőtt Női Bajnokság végeredménye:

  1. DSZC-Eötvös DSE 23 pont (22:4-es szettarány)
  2. Ricsi-team 22 pont (21:4)
  3. Szent László Gimnázium 18 pont (13:15)
  4. Hajdúböszörményi TE 15 pont (8:18)
  5. Príma SE, Hajdúszoboszló 12 pont (1:24)

A bajnokcsapat tagjai: Abai Dorina, Diószegi Dorina, Fehérvári Vivien, Gál Boglárka, Jámbor Eszter, Keczán Bella, Kerekes Dominika, Kovács Anett, Kozma Kitti, Korompay Zsuzsanna, Nyéki Panna Pálfi Kitti, Smidróczki Dóra, Tóháti Veronika, Végh Kitti. Edző: Szombathy András.


Debrecen - Vasárnap délután a röplabda NB II Keleti csoportjában a harmadik helyen álló Kispest SE-hez látogatott a listavezető DSZC-Eötvös DSE. Bár ez a találkozó még csak a harmadik kör első mérkőzése volt, mégis fontos lett a debreceniek számára, hiszen az eddigi szép teljesítményüknek köszönh...
hirdetés