szon-sportoldal

2012.02.08. 10:40

Pákolicz és Germán is visszatért

A jövő héten Tiszaújvárosban edzőtáborozik a Spartacus.

A jövő héten Tiszaújvárosban edzőtáborozik a Spartacus.Mészáros Márk piros-kék sportszárban rótta a köröket, míg a többiek edzőmeccseltek a fiatalokkal. Kedden délután a műfüves pályán tartotta a tréninget Németh Károly, a  Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője. A kétszer harminc perces meccset végül a nagyokhoz került Módis, Pákolicz és Batizi-Pócsi góljaival nyerte a Szpari, persze nem az eredmény a lényeg.

Miként a gólszerzők névsorából kiderült, Pákolicz Dávid ismét a Szpari kötelékeiben szerepel, a játékost Pécsről kapta kölcsönbe a nyíregyházi gárda. Ugyancsak ott volt az edzésen Sarus Balázs, aki eddig Spartacus-játékosként leginkább csak sérült volt. Ő egyébként a nyíregyháziak játékosa, sorsáról később határoznak.  Szerdán újabb visszatérő érkezett Germán Tamás személyében, aki eddig a Pápával alapozott. Ugyancsak csatlakozott a kerethez Vágó Zoltán, aki Nagyecsedről érkezett.

A szakmai stáb szerda délután Tiszaújvárosba autózik, hiszen a jövő héten keddtől péntekig ott edzőtáborozik a csapat. Az, hogy kik alkotják majd az utazó keretet, arról hétfőn dönt a szalmai stáb. A tervek szerint szombaton Debrecenbe utazik a csapat és a kis Lokival játszik edzőmeccset. Elképzelhető, hogy akkor már újabb játékosokat is megnézhet majd a Brekk János vezérelte stáb.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!