Ismét felfüggesztette tisztségéből a bíróság

Ismét felfüggesztette tisztségéből a bíróság
Demecser – Mint lapunkban beszámoltunk róla, Demecser képviselő-testülete október 30. óta már többször is kérte a Nyíregyházi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságtól, hogy tisztségéből függessze fel Váradi László polgármestert.

Tárgyalás: február közepén

Kérték tisztségének felfüggesztését a vizsgálatok idejére, majd aztán a fegyelmi határozat meghozatalának idejére. A közelmúltban a képviselő-testület nevében dr. Dobrossy István ügyvéd újabb beadvánnyal fordult a bírósághoz a jogviszony megszüntetésére irányuló szolgálati jogviszonyból származó perrel kapcsolatban.

A felperes által beadott kérelemre a bíróság a következő végzést hozta: az elsőfokú ítélet meghozataláig felfüggeszti tisztségéből az alperest. Információink szerint a bíróság február közepére tűzte ki a tárgyalást.

KM


demecser
Demecser - Mint, ahogy beszámoltunk róla, Demecser képviselő-testülete október 30-án úgy döntött, hogy fegyelmi eljárást indít Váradi László polgármester ellen, s a város vezetőjét azonnali hatállyal 30 napra fel is mentette tisztségéből. Azóta eltelt két és fél hónap, s a település lakói izgatottan...
hirdetés