Ismét fölszáll a páva

Demarcsek Dániel és Cruz Heather Laura
Demarcsek Dániel és Cruz Heather Laura - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Ezúttal meghívásos alapon szervezték meg a zenés, táncos televízióműsort.

A Döntők Döntője – ezt a nevet adták a Fölszállott a páva népzenei és néptáncos televíziós vetélkedő aktuális kiírásának. A zsűri 48 produkciót hívott vissza az elmúlt 5 évad legjobbjai közül. A gyermekévadból is feltűnnek majd azok a kiemelkedő tehetségek, akik a 16. életévükbe léptek, míg a felső korhatár továbbra is 35 év maradt. Az elődöntők során a meghívott 48 produkció 4 kategóriában, 12-12-es csoportokba áll majd színpadra, a középdöntőre feleződik a létszám. A finálét december 21-én rendezik a Duna Televízióban.

Szabolcs-Szatmár-Beregből újra bizonyíthat többek között Bulyáki Anett, Oszlánszki Patrik, Glonczi Rodrigó, Borbáth Szilveszter és Hoksz Attila is.

– Tavaly egyáltalán nem úgy indultunk el a versenyen, hogy meg akarjuk nyerni, pusztán az volt a célunk: adjuk ki magunkból a lehető legtöbbet, bulizzunk egy jót, és meglátjuk, ez mire is lesz elég. Ezúttal is megköszöntük a felkérést, tamásbokri táncokkal készülünk a november 16-i elődöntőre – árulta el Demarcsek Dániel, aki természetesen ezúttal is Cruz Heather Laurával próbál szerencsét. Régebben a Margaréta és a Lókötő Együttesben táncoltak, akkor ismertük meg egymást, aztán következett a Nyírség Táncegyüttes. A pávás műsorban már bizonyítottak, most újra rajtuk a zsűritagok és a tévénézők árgus szeme.

LTL
hirdetés