Ismét nyert, továbbra is veretlen a Sényő

Ismét nyert, továbbra is veretlen a Sényő
© Illusztráció: Pusztai Sándor
Sényő – Az NB III. újonca nagynevű labdarúgókból álló csapatot vert meg.

Az Imrő László, Fiumei Viktor edzőpáros dirigálta Sényő a korábbi NB I.-es labdarúgók sorát felvonultató DEAC-ot fogadta. Magas színvonalú mérkőzésen, a hazaiak egy védelmi hibát használtak ki, majd egy szépen levezetett kontrát fejeztek be, ennek köszönhetően gyűjtöttek újabb három pontot.

A debreceniek igazolták hírnevüket, hiszen a sok jó játékos nagy akarattal játszott, ezzel egy jó iramú mérkőzés kerekedett. A vendégeknek is megvoltak a lehetőségeik, de most a szerencse elpártolt mellőlük. Megérdemelt hazai siker született, amelyért nagyok sokat tettek az újonc futballistái.

NB III., Keleti-csoport, 4. forduló

Sényő-Carnifex-DEAC 2-0 (1-0)

Sényő, 300 néző, v.: Bálint A. (Finta, Vrbovszki)

Sényő-Carnifex: Gagyi – Márton A., Klepács, Hadházi, Fekete T., Lakatos L. (Ács Á., 80.), Phrakonkham, Fabu, Marics (Haburcsák, 71.), Kapacina K. (Rusak, 84.), Barcsay.

DEAC: Rácz T. – Kónya, Nagy Z., Karikás, Kerekes, Patócs (Sütő, 67.), Spitzmüller (Lénárt, 82.), Bíró P., Kiss L., Sidibe, Nagy R. (Balogh K., 67.)

Gól: Marics (25., 55.)
Tudósított: Pehely Zoltán

Mesterszemmel

Imrő László: – Az akarat és a szív diadala volt a mérkőzés, amelyet a szerencsésebb csapat nyert meg. Óriási gratuláció jár a fiúknak! Gratulálunk a vendégcsapatnak is és további sok sikert kívánunk nekik a folytatásban.

Sáfár László: – Kaptunk két potyagólt, a lehetőségeink megvoltak arra, hogy megnyerjük a mérkőzést, ám ezekkel nem éltünk, így boldogan távozott a hazai publikum.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés