Ismét Olivier Tauma Fucsovics Marci edzője

Fucsovics Tauma irányításával nyerte meg 2013-ban az első felnőtt ATP-tenisztornáját
Fucsovics Tauma irányításával nyerte meg 2013-ban az első felnőtt ATP-tenisztornáját
Nyíregyháza – Immáron hivatalos, hogy Sávolt Attila után Olivier Tauma segítő edzőként Fucsovics Mártont. Erről a nyíregyházi teniszező számol be társasági oldalán.


– Amikor elkezdtem, elkezdtütk edzőt keresni, akkor fontos szempont volt, hogy legalább 20 versenyre el tudjon jönni velem egy szezonban. A megfelelő személy keresésekor fontos volt a bizalom, hogy ne csak szakmailag, de emberileg is jól működjünk együtt. Több jelölttel is beszélgettem, az Octagon is próbált segíteni. Jó érzés volt tapasztalni, hogy sokan szeretnének velem dolgozni. Mindent mérlegelve végül a korábbi edzőmmel állapodtam meg. Mindig jól dolgoztunk együtt, sikeresek voltunk. Emberileg és szakmailag is közel állunk egymáshoz, hiszem, hogy vele sikerül tovább fejlődnöm és segít elérni a céljaimat.

– Olivier Tauma tehát az új edzőm, aki egyébként is csatlakozott volna a csapatomhoz, de így most csak velem fog foglalkozni. Egyelőre Wimbledon végéig állapodtunk meg, de igazából mindketten hosszabb távra tervezünk- így Marci.
hirdetés