Sebességkorlátozás

2019.10.02. 07:20

Burkolatjavítás mindkét irányban

A M3-as autópályán mindkét irányban forgalomkorlátozás lesz burkolatjavítás miatt.

Aki az M3-ason közlekedik, készüljön fel a burkolatjavításra

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán a Káli csomópont és Nagyfüged térségében, valamint a Vásárosnamény felé vezető oldalon a Kerekharaszti pihenőhely térségében burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Korlátozzák a sebességet

A Vásárosnamény felé vezető oldalon a munkavégzés miatt szerda 7 órától csütörtök 18 óráig kell számítani forgalomkorlátozásra. A Kerekharaszti pihenőhely térségében az 51-es és az 52-es kilométerszelvények között végeznek burkolatjavítási munkákat. Szerda reggeltől csütörtök 18 óráig az autópálya forgalma egy sávra szűkül, továbbá 60 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálásáért kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. A javítási munkák idején a csúcsidőszakokban hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

KM

Aki az M3-ason közlekedik, készüljön fel a burkolatjavításra

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában