Ittas biciklis okozott balesetet Mátészalkán – Balesetek az elmúlt 24 órában

Ittas biciklis okozott balesetet Mátészalkán – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Mátészalka, Nyíregyháza – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyháza Szegfű utcán közlekedett 2017. augusztus 2-án 10 óra 45 perc körül személygépkocsival egy 33 éves nyíregyházi nő. Haladása során a Szegfű utcáról az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla ellenére úgy haladt be a Család utcai körforgalomba, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki balról, a körforgalomban egyenesen közlekedő motorkerékpárosnak, aki az ütközés elkerülése érdekében fékezett, majd járművével elborult. A baleset során a motorkerékpárt vezető 59 éves nyíregyházi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

baleset

Mátészalka Dózsa György úton közlekedett 2017. augusztus 2-án 11 órakor kerékpárral egy 37 éves kocsordi férfi. Közlekedése során feltehetően nem tartott kellő oldaltávolságot és nekiütközött egy gépkocsiból kiszálló 66 éves mátészalkai férfinak. A 37 éves férfi az ütközést követően járművével felborult és súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. A baleset körülményeit a Mátészalkai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Nyíregyháza - A Szegfű utca - Család utca csomópontban az elsődleges információ szerint a körforgalomban haladt az Orosi út felé a motoros, amikor a Szegfű utcán érkezett egy autó, aminek vezetője behajtott a körforgalomba és a motoros felborult. Úgy tudni a két jármű nem érintkezett, de a felboruló...
hirdetés