Itthon javítana vasárnap este a Szpari

A piros-kékek itthon akarják tartani mindhárom pontot
A piros-kékek itthon akarják tartani mindhárom pontot - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A vendég zalaegerszegiek a feljutásra aspirálnak.

Vasárnap azt a Zalaegerszeget fogadja hazai pályán a Spartacus, amely az előző fordulóban magabiztosan aratott győzelmet a Békéscsaba ellen.

Az ellenfélen lesz a nyomás

Az első körben a Kazincbarcika elleni győzelem óta nem sok babér termett a nyíregyházi csapatnak. A múlt heti ceglédi gól nélküli döntetlen és a második fordulóbeli mosonmagyaróvári pontszerzés fogja közre a Budaörs elleni hazai zakót.

– Szombati ellenfelünk személyében feljutásra aspiráló csapat látogat hozzánk, ezért a nyomás rajtuk lesz – kezdte az előretekintést Bozsik József, a Szpari vezetőedzője.

– Tanultunk az előző mérkőzések hibáiból, a héten ezek kijavításán dolgoztunk gőzerővel. A sok helyi kötődésű fiatal egyre jobban beilleszkedik és ez lassan a mutatott játékban is meg fog jelenni.

– Agresszív védekezésből indított gyors kontrákra, hosszan előreívelt labdákra számítunk az ellenfelünktől – folytatta a szakember. A múlt heti, Cegléd elleni védekezéssel elégedett voltam, ez jó alapot jelent a holnapi mérkőzésre; ha az előre játékban is tudunk fejlődni, akkor képesek lehetünk megnehezíteni a zalaiak dolgát, ami, remélem, pontban, illetve pontokban fog megmutatkozni. Remélem, kellemes estét tudunk szerezni a mérkőzésre kilátogató szurkolóinknak – zárta gondolatait Bozsik József vezetőedző.

– BB –


Labdarúgás: NB II.

Vasárnap. Nyíregyháza Spartacus FC-Zalaegerszeg. Városi Stadion, v.:Oláh Gábor (Szécsényi I, Kovács G.) 19. Spartacus: Jova – Polényi, Fodor, Pejovics, Forró – Tóth Á., Nagy T., Gulyás – Pekár, Hornyák, Rezes.

További mérkőzések: Vác-Kazincbarcika, Balamazújváros-Mosonmagyar­óvár, Tiszakécske-Budaörs, Dorog-­Gyirmót (17:30), Győr-Vasas (18:30), Kaposvár-Cegléd, Békéscsaba-Monor, Csákvár-Siófok, Budafok-Soroksár (19).Sporthírek


hirdetés