Izgalmas versenyek a Hungarian Openen

Akt.:
Izgalmas versenyek a Hungarian Openen
© Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Pénteken a serdülők országos bajnokságával indult a nagy lövészet a Continental Arénában. Szombaton a Hungarian Open 10 méteres nemzetközi verseny résztvevői álltak a lőállásokba.

– A sportlövészet a tizenhat kiemelt sportág egyike és igen sikeres. Köszönöm , hogy itt lehetek, köszönöm a Nyíregyházi Polgári Lövészegyletnek, hogy segíti és népszerűsíti ezt a szép sportágat. Fontos célul tűztük ki, hogy minél több gyerek sportoljon, akár sportlövőként. Sinka László főtitkár és Nagy György elnök úr arról tájékoztattak, hogy több mint 220 egyesülete és és 4500 sportolója van szövetségnek. Úgy vélem, hogy a létesítményfejlesztésekkel ezek a számok emelkedni fognak – tudatta dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntőjében.

Aztán aktív résztvevője volt a légpuska 60 lövéses junior fiú-, illetve felnőtt férfi kategória díjátadásárának. Dr. Ulrich Attila nyíregyházi alpolgármester pedig a serdülő bajnokság legeredményesebb nyíregyházi versenyzőinek, Lénárt Eszternek és Torkos Zsoltnak adta át a Polgármester Nagydíját.

A verseny vasárnap folytatódik és aki még nem látott élőben ilyen rangos sportlövő versenyt, ha teheti, ne hagyja ki.További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés