Új elnökkel, Bakáék nélkül

Szász Simon neve összeforrt a rakamazi futballcsapattal – ennek most vége, az egyesületi elnök tizennégy év után távozott posztjáról, a megszellőztetett hír szerint Lengyel László követi eme tisztségben.

 Vagyis, új éra kezdődik az NB III-as gárda berkein belül, miközben a szakmai stáb hétfőn az első edzést vezényelte a hadrafogható játékosoknak. A nyitótréningen nem jelent meg Baka Csaba és Szilágyi Krisztián: a vezetőség úgy értesült, hogy mindketten Tuzsérra tartanak…

Nélkülük tizennyolc főre rúg a keret létszáma, amelynek csaknem felét még ifjúsági korú labdarúgó alkotja – nyolc felettébb fiatal titán rúg labdába az ötödik helyen állomásozó legénység színeiben.

Elképzelhető, hogy hamarosan bővül a választék, a szakolyi Lippai János kapus, valamint a középpályásként bevethető, eleddig alacsonyabb osztályban szereplő Szabó Dávid – legalábbis ez a terv – elkövethető időszakban együtt gyakorol a társulattal. Ami biztosra vehető, a Rakamaz január 31-én, a Tiszavasvári ellen mutatkozik be, majd sorozatban tudja le az előkészületi meccseket. 

– Koncz Tibor –További hírek a szon-sportoldal kategóriából


hirdetés