Új helyen egyértelmű céllal

Új helyen egyértelmű céllal
Egymás után a negyedik szezonban juthat a legjobb négy közé az Albrecht-Miskolci VSC-MISI csapata a női röplabda Magyar Kupában.

Ehhez a borsodi hölgykoszorúnak a Nirvana-TFSE ellen kell sikeresen megvívniuk a negyeddöntő oda-visszavágós párharcát, melynek első mérkőzését ma 18 órától a miskolci városi sportcsarnokban rendezik meg (a visszavágóra szombaton Budapesten kerül sor). A mérleg nyelve egyértelműen a Miskolc felé billen, hiszen a bajnokságban háromszor találkoztak a felek, és mindháromszor Szűcsék nyertek.

– Egyértelmű a cél, a győzelem megszerzése – jelentette ki Kerekes Attila, az MVSC edzője. – Sajnos most sem volt zökkenőmentes a felkészülésünk, hiszen több játékosom betegséggel illetve sérüléssel ,,küzdött”, így ezen a héten teljes csapattal nem is tudtunk edzeni. De össze kell kapnunk magunkat, és volt már ilyen szituációra példa, amikor meg is oldották a játékosok a feladatot. Mivel a továbbjutás két mérkőzésen dől el a mostani találkozón mindenképpen magabiztosan kell diadalmaskodnunk, így nagyon fontos lesz az első szett. Igazából ellenfelünknek nincs vesztenivalója, minden mérkőzésünkön hajtanak, mennek de mint már korábban bizonyítottuk, verhetőek.

A sportcsarnokban, ingyen

A kupatalálkozó ,,premier” is lesz (bár a két évvel ezelőtti négyes döntőben már szerepelt itt a csapat), hiszen a városi sportcsarnokban rendezik meg.

– Az országos szövetség határozott kérésére lesznek a szezon további mérkőzései a csarnokban – mondta a tréner. – Igazából még nekünk is szoknunk kell, de az átállás nem lesz nagyon nehéz, mert szinte mindegyik riválisunk nagy teremben játszik. Amit még fontosnak tartok, hogy a kilátogató szurkolóknak nemcsak ez, hanem a még hátralévő hazai mérkőzéseinkre ingyenes lesz a belépés.

PA
hirdetés