Új szerzemények az NYKSE-nél

Új szerzemények az NYKSE-nél
Noha Tarnavölgyi Gergely elveszett a Nyíregyházi KSE számára – az „osztálytárs” Debrecent választó üdvöske pótlására mindjárt két frontembert szólított soraiba az élvonalbeli kézilabdacsapat.

A huszonkilenc esztendős, Kaplonyi Zoltán saját nevelésű nehéztűzér: a balátlövő az elmúlt két bajnoki szezont Olaszországban húzta le és a másodosztály gólkirályaként tért vissza. Az NYKSE egy plusz egy esztendős szerződést kötött a légiósélettel felhagyó játékossal, aki korábban a Százhalombattát is erősítette.


Stabil kispad

A bajnokság végén a hetedik helyre beágyazódó NYKSE vezetősége nem változtat.
Mármint a kispadon. A folytatásban is Jano Pál irányítja a gárdát,
aki – miként azt a szezon közben jelezte – ezentúl csak a szakmai munkára
koncentrál. A rájátszásban már nem is lépett pályára.

 

Gyáfrás Dávid személyében huszonhárom éves titán kötelezte el magát a nyírségi egylethez. Az irányítóként illetve átlövőként egyaránt harcba dobható tehetség veszprémi színekben kezdte pályafutását – az NB I-ben előbb Győr, majd a Szigetvár kötelékében pallérozódott, legutóbb a Komlót szerelésében villogott.

A nyíregyházi legénységnek bőven volt alkalma feltérképezni új szerzeményét, tekintve, hogy az alapszakaszban kétszer, a rájátszásban ötször találkozott a baranyai riválissal. Eme meccseken Gyáfrás nem spórolt a gólokkal, így lecsaptak rá. Idevágó információ, hogy mindketten Szörnyi Attila sportmenedszer közreműködésével érkeznek a bujtosi csarnokba.

– Koncz Tibor –
hirdetés