Újabb motoros tragédia

Újabb motoros tragédia
Csütörtök reggel Bököny és Geszteréd között egy haszonjármű előzés közben frontálisan ütközött egy motorkerékpárral. A motort vezető 38 éves férfi a kórházba szállítást követően elhunyt, utasa életveszélyes állapotban van.  video

Az elsődleges adatok szerint 9 óra előtti időben egy Renault Kangoo haszonjármű tartott Bököny felől Geszteréd irányába. Az autó vezetője egy másik járművet előzött és az egyenes vonalvezetésű úton nem látta meg a szemből érkező motorkerékpárt.

Amikor kiderült a balesetveszély, a haszonjármű vezetője fékezett, de már nem tudta elkerülni a frontális ütközést. A motorkerékpár vezetője feltehetően abban bízott, hogy a padkán elkerülhetik az ütközést, de nem maradt a meneküléshez elég tér és a motor az autó elejének ütközött.

A motoron ülő két személy a padkára esett és súlyos, életveszélyes sérülést szenvedtek. A rendőrség teljes útlezárás mellett kezdte meg a helyszínelés, jelenleg már félpályán járható az útszakasz. A műszaki mentésbe a szakolyi tűzoltók is bekapcsolódtak.

– Pusztai Sándor –
hirdetés