Újabb rekord a Jonatán Kupán

Hírnevet és rangot vívott ki magának a Jonatán Kupa gyermek labdarúgótorna, amelyből a jövő héten immár a huszonnyolcadikat rendezik.

A rajt június 22-én csütörtökön, a „cél” vasárnap délután lesz, ezidő alatt valamennyi korosztályban, minden helyezést eldöntenek.

Évről évre előrelépünk, most is elmondhatjuk, a valaha volt legnagyobb mezőnnyel rendezzük meg a hagyományos viadalt – mondta Tóth János, a 28. Jonatán Kupa főszervezője.

– A fiúk mellett újra lehetőséget kapnak a lányok is, így összesen kilenc kategóriában talál majd gazdára aranyérem. Nagy örömünkre szolgál, hogy a nyíregyházi városvezetés teljes mellszélességgel a szervezők mellé állt, és a vidéki helyszínek közül a sportszerető megyei településeket vontuk be a körforgásba. Jövő héten a csütörtök regisztrációé és az első meccseké lesz, pénteken egész nap pattog majd a labda és este a Kossuth téren tartjuk a megnyitót.

Szombaton délelőtt lesznek a meccsek, ebéd után lehetőséget adunk vendégeinknek a környék szépségeinek felkutatására. Vasárnap a helyesztók következnek, az eredményhirdetés délután háromra várható.

– Bodnár Tibor –
hirdetés