Jeep Compass, megfizethető összkerekes

Jeep Compass, megfizethető összkerekes
A Chrysler cég által birtokolt Jeep autómárkát nem kell senkinek bemutatni, ez ugyanis a legrégebbi terepjáró gépkocsi típus a világon. Népszerűségét még a II. világháborúban szerezte, mint egy könnyű, négykerék-hajtású gépjármű, amely könnyedén birkózik meg a különböző útviszonyokkal és az időjárás viszontagságainak is keményen ellenáll.

Ezeket az autókat könnyedén felismerhetjük karakteres megjelenésükről, szögletes formáikról és a bordás hűtőrácsokról, amely már a márka levédett védjegyévé is vált. Ha a Jeep neve tehát garancia a minőségre, hiszen mára már szinonimaszóként használjuk a köznyelvben minden terepjáróra. Leghíresebb modelljei a Wrangler, a Patriot, a Liberty, a Cherokee, a Renegade és a Compass.

Mit nyújt nekünk a Jeep Compass?

Ebben a modellben mindent megtalálunk, amit egy Jeeptől elvárunk. A formában és a motorháztető alatt is találkozik az innovatív megoldás a sok éves tradícióval. Az áramvonalas vonalvezetés, a króm keretezés, a hetes osztású hűtőrács és a gyönyörűséges LED fényszórók egyszerre kölcsönöznek az autónak páratlan kifinomultságot és agresszív tekintélyt.

A komfortos és stílusos belső mellett magas teljesítményt és átfogó biztonságot kapunk, köszönhetően a számtalan érzékelőnek, szenzornak és a különböző innovatív megoldásokat használó rendszereknek. A gond nélküli utazás és vezetés garantált ebben a járműben, legyen szó családi kirándulásról, üzleti útról vagy céltalan autókázásról., a Jeep Compass-re mindig számíthatunk.

Csúcskategória 7 millió forint alatt!

A jeepfehervar.hu jóvoltából már bárki hozzájuthat ehhez a gyönyörű és lenyűgöző járműhöz. A teljesen új, Jeep Compass, 1.4L MultiAir, 140LE Longitude limitált szériás Freedom Edition most 6.990.000 Forinttól elérhető, 3 évszakos gumiabroncsokkal és 17”-os könnyűfém keréktárcsákkal.

Az alapárban olyan extrákat is kapunk mint a fekete tetősín szerkezet, a tempomat rendszer, a tolatóradar, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, a légkondicionáló berendezés, a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer, a Uconnect 5”-os érintőképernyős digitális rádió és Bluetooth streaming, a kompakt pótkerék és a téli csomagban fűthető üléseket, ablaktörlő jégleolvasztó és fűthető kormány is található.

Modern biztonság és komfort az egész családnak

A nagy teljesítményű, biztonságos vezetési élmény mellett az utasok számára is számtalan előnyökkel szolgál ez a városi összkerék meghajtású terepjáró. A Uconnect rendszer szórakoztatja és kényezteti az utasokat, miközben navigálja a sofőrt.

A kormányon lévő kezelő egységek segítségével pedig a 7 colos, színes LED műszeregység is könnyedén irányítható. A rendszer több mint 70 -féle különböző biztonsági funkcióval rendelkezik, ráadásul nagy szilárdságú acél és egyéb fejlett anyagok is védik a Jeepben utazókat. A biztonság megkoronázásaként pedig hat légzsákot is beépítettek az utastérbe.

A tökéletes biztonságú és teljesítményű csodaszép autó, kipróbálható egy tesztvezetés alkalmával amelyre a jeepfehervar.hu weboldalon lehet jelentkezni.

– PR cikk –

Címkék:hirdetés