Az elmúlt 24 órában történt

2020.03.19. 08:40

A vérnyomásmérő is kellett a gávavencsellői betörőnek

Rendőrségi összefoglaló.

Forrás: illusztráció / shutterstock

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 20 éves gávavencsellői lakos ellen. A férfi 2020. március 13-án betört egy gávavencsellői házba, ahonnan egy televíziót, vérnyomásmérőt és mobiltelefont tulajdonított el. A rendőrök a lefolytatott helyszíni szemle és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a feltételezett tettest rövid időn belül azonosították, és 2020. március 18-án otthonában elfogták. A nyomozók a férfit a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai 2020. március 18-án Kántorjánosiban ellenőriztek egy 45 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy férfi ellen a Szegedi Járásbíróság bocsátott ki elfogatóparancsot rablás bűntett elkövetése miatt. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították és bűnügyi őrizetbe vették.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában