színes programok

2020.09.08. 13:43

Szeptember utolsó hétvégéjén rendezik az Eleven Ősz programsorozatot

Az utca műhelyeiben táskát és képeslapot készíthetnek a résztvevők, akiket napközben kulturális séták, este pedig koncertek várják a szabadtéren és a belső terekben.

Galéria- és műteremlátogatással, alkotóműhelyekkel és sétákkal is várja az érdeklődőket az Eleven Ősz programsorozat szeptember 25-én és 26-án a budapesti Bartók Béla úton, Budapesten.

Az utca műhelyeiben táskát és képeslapot készíthetnek a résztvevők, akiket napközben kulturális séták, este pedig koncertek várják a szabadtéren és a belső terekben. A Faur Zsófi Galériában Pixeltest 1. címmel Benyovszky Szűcs-Domonkos bemutatkozó kiállítása, a Három Hét Galériában pedig Zahra Fuladvand iráni művész tárlata lesz látható – közölték a szervezők az MTI-vel.

A Gang Színház Az új lakó címmel tart rendhagyó előadást, játékokkal és kvízzel vár mindenkit az Óvóhely Kultúrbunker, a Kiss Áron Magyar Játék Társaság és a Hadik Irodalmi Kávéház. A Kredenc Műterem eco-ékszerek készítésére, a Pagony workshopokra invitálja a látogatókat. Folytatódik az 1 Művész 1 Porta elnevezésű kezdeményezés is, a fesztivál idejére az utca szolgáltatói egy-egy művész bemutatkozására adnak lehetőséget A tízéves Irodalmi Szalon és Újbuda közös irodalmi sétát indít az Eleven Ősz Fesztiválon debütálva, amely a kerület nevezetes helyszíneit, történeteket és a hozzájuk kapcsolódó irodalmi műveket mutatja be.

A séta résztvevői bejárhatják az irodalmilag fontos helyszíneket, egy-egy állomáson találkozhatnak vendégekkel, műveket hallgathatnak és rejtvényes kvízeket oldhatnak meg. A fesztivál látogatói kuponfüzetet vásárolva ismerhetik meg az utca gasztronómia kínálatát, művészeti workshopokon és előadások vehetnek részt. A KEG Sörházban söralapanyagot lehet készíteni, a Bor és Kézművesben pedig borkóstolóval egybekötött játékot rendeznek.

A Bartók Béla út ünnepét, az Eleven Őszt a Kulturális Tizenegy Egyesület szervezi.

Címkék#Eleven Ősz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában