Hajdú-Bihar

2013.05.13. 10:38

Egy utcányival kisebb vásár?

Debrecen - Két nap, mintegy 850 árus és több mint 400 köbméter szemét – csak néhány a fontosabb adatok közül a hétvégi Mihály-napi nagyvásárról. A kirakodó, melynek évtizedes hagyományai vannak a Doberdó utca felől évről évre zsugorodik.

Debrecen - Két nap, mintegy 850 árus és több mint 400 köbméter szemét – csak néhány a fontosabb adatok közül a hétvégi Mihály-napi nagyvásárról. A kirakodó, melynek évtizedes hagyományai vannak a Doberdó utca felől évről évre zsugorodik. Tapasztalatunk szerint idén az első árusok a Böszörményi úton a Békessy Béla utca környékén bukkantak csak fel, ezért felvetettük a szervező Debreceni Közterületfelügyeletnek, miért nem csökkentik a vásár területét ezzel a kihasználatlan szakasszal, visszaadva azt a forgalomnak?

Tornyi Sándorné válaszában kiemelte, az őszi kirakodó mindig nagyobb, akkor azon a szakaszon is többen állnak, ám a tavaszival kapcsolatban megtárgyalják a Napló által felvetett ötletet.

A teljes cikket a Napló keddi számában olvashatják!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!