Jegyeket nyerhet a Hobbitra!

Akt.:
Jegyeket nyerhet a Hobbitra!
Csütörtökön kerül a mozikba a Smaug pusztasága alcímet viselő második rész, melyre öt páros jegyet sorsolunk olvasóink között.

A hatalmas sikert elért A hobbit – Váratlan utazás folytatódik, a trilógia második felvonása pedig még több kalandot ígér. Miután Zsákos Bilbó (Freeman), Gandalf (McKellen), Thorin (Armitage) és a törpök sikeresen átkeltek a Ködhegységen (illetve alatta), úgy döntenek, hogy keletre, a Bakacsinerdő felé indulnak. Mielőtt a többiek bevetnék magukat a sűrűbe, Gandalf elbúcsúzik a csapattól, és másfelé veszi az irányt.

Az erdőben rögvest óriáspókok támadnak a társaságra, majd erdőtündék ejtik fogságba őket, Bilbó kivételével, aki segít megszökni a többieknek, hogy együtt haladjanak tovább az emberek lakta Tóvárosba. Innen vezet a folyó a Magányos Hegyhez, ahol Bilbó megmutathatja, mit tud. Meg kell találnia a titkos ajtót, majd szembe kell néznie Smauggal, a rettenetes sárkánnyal. Eközben Gandalf sem rest, a Fehér Tanács felkeresése után elutazik Dol Guldurba, ahol megtudja, valójában ki az ott tanyázó Feketemágus. Bakacsinerdő tündéi pedig Thranduil király (Pace) és fia, Legolas (Bloom) vezetésével kénytelenek megütközni a Dol Guldurból özönlő ork sereggel…

a játék részletes leírása és a részvétel feltételei itt olvashatóak

Játékunk nyertesei:
Szolnoki Zsolt – rasalghul@…
Török Eszter – bigyoka2002@…
Csizmadia András – ufu047@…
Onuska Annamária – annamaria0726@…
Fodor Beáta – bea8206@…

emailben értesítünk a nyeremény átvételének módjáról
hirdetés