Jegyzet: Ady jó, kapni jobb

Akt.:
Jegyzet:  Ady jó, kapni jobb
Sebestyén Sándor, a januári Dakaron induló magyar csapat tereprali-pilótája és Somfai Mátyás quados induló ajándékkal érkezett a budapesti Heim Pál Gyermekkórház Madarász utcai kórházába – Ladányi Tóth Lajos jegyzete.

A nyíregyházi Bige Holding Csoport immár hatodik alkalommal szervez ételosztást az ország több pontján: Szolnokon elkezdődött a jótékonysági akció, melynek keretében összesen mintegy 50 ezer adag ételt juttatnak rászorulóknak a karácsonyi ünnepek idején. Folytatódott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hátralékkezelő programja.

Ez pusztán ízelítő a keddi kínálatból – országszerte járnak-kelnek a jó tündérek, adakoznak, segítenek. Kapni jó, de adni még jobb, irodalmiasan fogalmazva: Ady jó, kapni jobb. Bárhogy csűrjük-csavarjuk, árad a szeretet, ismét bebizonyítva, hogy a kisembereknek van a legnagyobb szívük.

A Kelet-Magyarország Segítünk! karácsonyi akciója keretében egy keserves sorsú kálmánházi család érintette meg mélyen olvasóinkat. Ez nem pusztán sejtés, ugyanis amióta a megjelent a cikk, csendben, megható jóság kíséretében váltják egymást szerkesztőségünkben azok a ƒ„névtelen” emberek, akik a maguk módján egy-egy pulóverrel, édességgel, játékkal kedveskednek egy általuk soha nem látott famíliának. Le a kalappal előttük, a lelkes kis társaság a csúcsdísz a karácsonyfánkon!

Ladányi Tóth Lajos
hirdetés