Helyi közélet

2016.03.07. 11:54

Nagyon lelkes betörőt fogtak, három helyre is be akart jutni

Nyírmihálydi - Lopás bűntett, illetve lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást egy 44 éves nyírmihálydi lakossal szemben a Nyírbátori Rendőrkapitányság.

Nyírmihálydi - Lopás bűntett, illetve lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanújával folytat eljárást egy 44 éves nyírmihálydi lakossal szemben a Nyírbátori Rendőrkapitányság. A rendelkezésre álló adatok szerint M. Vilmos 2016. március 6-án hajnalban három helyre kísérelt meg betörni Nyírmihálydiban. Először egy beton virágládával próbálta meg betörni a dohánybolt ajtaját, aztán a hátsó bejáratnak esett neki egy fémcsővel, majd a szomszédos vegyesbolt befalazott ablakán akart bejutni, de egyik helyen sem járt sikerrel.

A bolt udvaráról végül egy kötelet vitt magával, annak segítségével egy közeli kávézó udvarára mászott be, de ott sem talált értéket. Bár az elkövető a kötélen kívül nem tulajdonított el semmit, a rongálással összesen több tízezer forintos kárt okozott.

A helyszíni adatgyűjtést végző körzeti megbízottak még aznap délelőtt lakásán elfogták a feltételezett tettest. A férfit, aki hasonló bűncselekmények kapcsán már nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában