Nyíregyháza hírei

2013.04.23. 12:15

Fegyveres rablás a belvárosban?

Nyíregyháza - Kedd délelőtt rendőrautók szirénéja törte meg a nyíregyházi belváros békés csendjét, majd rendőrök szállták meg a Kossuth teret és a Luther utca elejét. Az elsős dleges információk szerint fegyveres rablás történt, többen láttak ugyanis egy 45 év körüli férfit az egyik kezében egy reklámtáskával, a másik kezében egy pisztollyal menekülni.

Nyíregyháza - Kedd délelőtt rendőrautók szirénéja törte meg a nyíregyházi belváros békés csendjét, majd rendőrök szállták meg a Kossuth teret és a Luther utca elejét.

Az elsős dleges információk szerint fegyveres rablás történt, többen láttak ugyanis egy 45 év körüli férfit az egyik kezében egy reklámtáskával, a másik kezében egy pisztollyal menekülni. Futás közben nekirohant egy nőnek is, a fegyvert elejtette. Felkapta, majd a Luther utca egyik dufartos házába beszaladt, azonban onnan több kijárat is van. A rendőrség átfésülte a környéket.

A további részletekről folyamatosan tájékoztatjuk majd a SZON olvasóit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!