szon-sportoldal

2008.12.01. 16:05

Tisztes helytállás a cél

<p>Végre itt a....Nem a nyár, hanem az őszi zárás. Kedden délután a Liga-kupa találkozóval idei utolsó meccsét játssza a baktalórántháziak NB II-es labdarúgó csapata.</p>

A Liga-kupa D-csoportjában szereplő baktaiak a hét végén Székesfehérváron beleszaladtak egy méretes zakóba (8–0), így nekik nem nyolc, hogyan búcsúznka a hazai közönségtől.

– Sajnos Fehérváron kiütközött az osztálykülönbség, aminek nagy arányú vereség lett a vége – kezdte Kovács János, a baktaiak mestere. – Kedden sem vár ránk könnyű mérkőzés a kecskemétiek ellen, de bízom benne, hogy tiszteséggel helyt állunk és emelt fővel búcsúzhatunk közönségünktől. A hazai szereplésre egyébként nem lehetett panasz ősszel, csak idegenben nem ment...

A találkozót Baktán rendezik, a hazaiaknál Vágó eltiltása lejárt, remélhetőleg Rakóczi is bír majd legalább egy félidőt, és nem lesz olyan különség a csapatok között, miként az szombaton volt.

- Mán László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!