Sport

2013.09.05. 10:23

A Szegfű ősszel kivirágzik...

A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén. Esélylatolgató.

A labdarúgó megyei II. osztály 4. fordulójának (kezdés: 16, ifi: 14) mérkőzéseit rendezik a hét végén. Esélylatolgató.

Nyírerdő-csoport

Tippel: Majláth Sándor, a Levelek edzője

Szombat

Tiszavasvári (1.)–Nyíribrony (11.): – Nyernek a hazaiak, aigha kell magyarázni – miért.

Vasárnap

Nyírvasvári (7.)–Szakoly (4.): – A Szakoly jó csapat, a Nyírvasvárit ősszel viszont még nem láttam. ezért óvatos vagyok, döntetlen lehet.

Újfehértó (12.)–Napkor (3.): – Ezt passzolom...

Rakamaz (10.)–Encsencs (9.): – Jobbak a hazaiak.

Kótaj (5.)–Ófehértó (8.): – Valamikor megfordultam játékosként a kótaji csapatban, a ha régen tapasztalt mentalitással küzdenek, ebben az esetben nehéz lesz onnan pontot elhozni. De, ha Lali összeszedi magát, akkor nem lehetetlen...

Nyírtelek (6.)–Nyírpazony (15.): – A Nyírtelek otthon jó, a Pazonynak pedig kell a pont – bármi lehet...

Apagy (13.)–Nyírlugos (16.): – Az Apagy otthon tartja a három pontot. A Szegfű ősszel kivirágzik...

Levelek (14.)–Terem (2.): – A Teremmel mindig jó mérkőzést vívunk, hazai pályán mindenképpen a három pont megszerzésére törekszünk.

Rakamaz Takarék-csoport

Tippel: Kósa Attila, a Rohod játékos-edzője

Vasárnap

Kék (14.)–Gávavencsellő (10.): – Ha a legutóbbi pofonból felébrednek a vendégek, akkor nem „kékülnek be”.

Pátroha (5.)–Vasmegyer (7.): – Szeretni fogják a hazai csapatot – vasárnap.

Újdombrád (8.)–Nagyhalász (1.): – A Halász lendületben van, kérdés, a hazaiak fel tudnak-e nőni a feladathoz, hogy ne legyxen savanyú a szőlő.

Nyírkarász (6.)–Ajak (4.): – A két nagymúltú csapat régen találkozott ebben az osztályban – döntetlen lesz.

Nyírtura (16.)–Gyulaháza (2.): – A felhozó csapat ellen a bajnokesélyes számára csak a gólkülönbség lesz kérdéses.

Demecser (12.)–Fényeslitke (9.): – Ha Gombkötőék megtalálják a góllövő cipőt, megszerezhetik első hazai győzelmüket. Utóírat: az a les, amit a bíró megfúj!

Pap (13.)–Záhony (11.): – A papi csapat többre hivatott annál, amit eddig mutatott. Ha Dallosék elmondanak egy hiszek egyet, meglesz az első győzelmük.

Rohod (15.)–Vaja (3.): – Ez az a meccs, amelyen minden megtörténhet – függetlenül a tabellán elfoglalt helyezéstől. Ismerjük az ellenfelet, nagyon jó Vaja érkezik hozzánk. Mindenkinek oda kell tenni magát, mert számunkra csak a győzelem elfoghadható eredmény.

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Sütő János, a Vásárosnamény edzője

Szombat

Beregdaróc (2.)–Túrricse (13.): – A hazai csapat jól kezdett, eddigi mérkőzéseit magabiztosan nyerte, a vendégek éppen ellenkező sorozatban vannak. De minden sorozat megszakad egyszer, hát, ha most jött el ez a pillanat...

Mátészalkai MTK (3.)–Nyírmeggyes (16.): – A szalkai fiatalok jól indultak, és folytatják is menetelésüket, ugyanakkor talán sikerül összekapni magát a szomszédnak és meglepetést szereznek. Ami jó lenne...

Milota (6.)–Nyírcsaholy (11.): – A milotaiak legutóbb gyengén játszottak – edzőjük szerint. Otthon ezt nem engedhetik meg maguknak, ettől függetlenül remélem, a vendégcsapat legalább ponttal tér haza.

Vámosoroszi (7.)–Kölcse (12.): – Az oroszi csapat otthon nagyon veszélyes és eredményes, a vendégcsapat viszont jó futballt játszik, ami a tabellán nem tükröződik, talán most sikerül pontot szereznie.

Vásárosnamény (7.)–Tarpa (5.): – A forduló rangadója, de nem a jelenlegi helyezések alapján... A vendégek jól erősítettek, a csoport egyik bajnokesélyesének számítanak, ehhez méltóan szerepeltek az első három meccsen. Mi nagyon rosszul kezdtünk, de remélem elkaptuk a fonalat. Bízon abban, hogy mindenki hadra fogható lesz, ezzel együtt nagyon nehéz meccsre számítok. Hiszem, játékosaim mindent megtesznek a kedvező eredmény elérése érdekében és ez párosul nagyszámú közönség támogatásával. Van miért visszavágnunk a Tarpának!

Vasárnap

Tiszakóród (1.)–Szatmárcseke (9.): – A hazaiak magabiztosan nyerték meccseiket, a Cseke pedig nem olyan massziv idegenben, mint otthon. Ezért a Kóród begyűjti a három pontot – de legyen meglepetés!

Tunyogmatolcs (10.)–Tisztaberek (4.): – A Matolcs két vereség után meggyőző játékkal nyertek, remélem a hazai meccsre is maradt a lendületből és a gólokból. A vendégek kiegyensúlyozottnak tűnnek, bízom a tunyogi csapatban, hogy pontot, netán pontokat szerez.

Mérk-Vállaj (15.)–Vitka (14.): – Két nagyon rosszul rajtoló csapat csatája, szurkolok, hogy a vendégek szerezzék meg első pontjukat, pontjaikat ebben az osztályban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!