Jelenetek egy házasságból

Kiss Szilvia és Gál Tamás a színpadon
Kiss Szilvia és Gál Tamás a színpadon
Nyíregyháza – Szórakoztató és szívszorító jelenetek egy férfi és egy nő szerelmének történetéből.


Ingmar Bergman 1973-ban bemutatott filmklasszikusa, a Jelenetek egy házasságból színpadi változatát láthatja március 21-én, csütörtökön 19 órától a mátészalkai Szentpétery Zsigmond Kulturális Központ és Színház bérletes közönsége. Az előadás a Soproni Petőfi Színház, a csallóközi Csavar Színház, a Mikházi Csűrszínház, a Forrás és a Malom Színház koprodukciója Kiss Szilvia és Gál Tamás főszereplésével (rendező: Pataki András).

A szeretet útja

A nézők szórakoztató és szívszorító jeleneteket láthatnak egy férfi és egy nő szerelmének történetéből. Az első jelenet látszólagos felhőtlen boldogságától jutnak el az egymás ellen forduláson, a teljes felbomlás folyamatán át a megbékélésig, egy újfajta szeretet kialakulásáig, ahol a két ember, Marianne és Johan már nem kiszolgáltatottjai egymásnak, hanem őszinte megértéssel közelednek a másik felé.

„Valahogy megszerettem ezt a két embert, míg velük foglalkoztam. Eléggé ellentmondásosak lettek, néha félénkek, gyerekesek, néha egészen felnőttek. Félénkek, vidámak, önzők, buták, kedvesek, okosak, önfeláldozók, ragaszkodók, mérgesek, szelídek, szentimentálisak, kiállhatatlanok és szeretetre méltók. Egyszerre” – írja szereplőiről Bergman.

KM
hirdetés