Jelentős változások a Szakolynál: Csoma Dezső nem fog unatkozni

A következő szezonban Csoma Dezső iránymutatását követi a szakolyi csapat
A következő szezonban Csoma Dezső iránymutatását követi a szakolyi csapat - © Fotó: Mán László
Szakoly – A Hokk Bélát váltó új szakolyi edző jelentősen átalakuló csapatot örökölt.


Szó se róla, az előző évad igazán jól sült el a Szakoly számára. A megyei első osztályú futballcsapat az ötödik helyre tornázta fel magát – sőt, sokáig a dobogó is kinézett,,, az utolsó pillanatig élt az éremszerzés esélye. Más tészta, hogy az acélos szereplés dacára semmi nem tart örökké. Hokk Béla például mindjárt az idény végén felállt a kispadról, és a hírek szerint több játékos ugyancsak a távozás mellett döntött.

Magyarán, ha nem is a nulláról, de újra kell építeni az együttest. Ez leginkább Csoma Dezső feladata lesz, ő irányítja a jövőben a gárdát. A frissen kinevezett szakolyi tréner legutóbb a megye kettes Kótajt vezényelte, míg korábban az első osztályú Mándok szakvezetője volt.

– Csapatot kell kovácsolnunk, mert bizonyosan jelentős változások történnek a keretben – taglalta Csoma Dezső. – Szeretnénk olyan stabil, jó teljesítményre képes társaságot kialakítani, amelyben a helyi labdarúgókra is támaszkodni kívánunk.

Nyilvánvaló, hogy a búcsúzó játékosok – egyelőre kérdéses száma – miatt az átigazolási időszak eseményekben gazdagnak ígérkezik Szakolyban, elvégre jó néhányan csatlakozhatnak az átalakuló legénységhez. Nem fognak tehát unatkozni..

KM-KT
hirdetés