Jeles barcikai rendezvények

Sajó Attila, az Egress Béni Művelődési Központ és Könyvtár igazgatója jeles barcikai eseményekről tájékoztatta lapunkat. Március 16–19. között Budapesten rendezik meg az „Utazás 2006” kiállítást, amelyen önálló standdal képviselteti magát Kazincbarcika.

Ennek keretében március 17-én, péntek délután két órakor az észak-magyarországi régió idegenforgalmi lehetőségeiről a B pavilon médiatermében tájékoztatják az újságírókat, amelyen részt vesznek Borsod-Abaúj-Zemplén, Heves és Nógrád megyék közgyűléseinek elnökei, valamint Fedor Vilmos, Miskolc alpolgármestere. Négykor pedig Kazincbarcika és térsége turisztikai és programkínálatairól – különös tekintettel a VI. Borsodi Művészeti Fesztiválra – ugyancsak a B pavilonban és a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei standon lesz sajtótájékoztató.

Március 23-án délután négy órakor az észak-borsodi városban rendezik meg a „Felnőtt tanulók hete” országos eseménysorozat kazincbarcikai fórumát a felnőttképzésben részt vevő szervezetek, intézmények, vállalkozások és civil szervezetek részvételével – mondotta végezetül Sajó Attila, az Egressy igazgatója.

B. Gy.
hirdetés