Jennifer a legjobb 12 között, túl az első élő show-n

Jennifer a legjobb 12 között, túl az első élő show-n
Jennifer a legjobb 12 között, túl az első élő show-n
Az első élő show-n /2012/04/21/ Szirota Jennifertől az idén februárban elhunyt Whitney Houston örökzöld slágerét, a One Moment In Time-ot hallottuk.

Puzsér szerint Jennifer előadása méltó volt az elhunyt Whitney Houstonhoz, tökéletesen oldotta meg a házi feladatot. Hernádi Judit bevallotta, neki Jenni az egyik kedvence és nagyon elégedett vele, reméli a döntőig meg sem áll, Pokorny Lia szerint fantasztikus hangja van, ami megkérdőjelezhetetlen. Jennifer 30 pontot kapott.

A szavazás lezárása után felsorakoztak a színpadon a versenyzők. Jennifer továbbjutott!!!
A zsűri és a nézők szavazatai alapján is!!!

Nem mellesleg a zsűri szavazata alapján a 2. helyen osztozik Jennifer és Mészáros János Elek.
Az első 10 versenyző között: Quantum XXL, Negyela Bernadett, In Diretta, Mészáros János Elek, Immigrants, Juhász Marci, Molnár József & Vízi Imre, Prügyi duó és Plazma. A versenytől búcsúzott Kővári Máté és Latin Carneval.
Egy hét múlva /2012/04/28/ újra élő show, újra távozik két versenyző. Segítsük Jennifert SMS szavazatainkkal, fogjunk össze érte úgy, ahogy a lajosmizseiek tettek Kocsis Tiborért, aki így a döntőig menetelhetett. A lajosmizseiek összefogtak a város szülöttéért és ontották a szavazatokat. Hát fogjunk össze mi is Szabolcs megye szülöttéért!
Ő minden tőle telhetőt meg fog tenni, hogy újra elkápráztassa a zsűrit és a nézőket, ebben biztosak lehetünk!!!

Kocserha Babett
A válogató:

Amivel bekerült a legjobb 12 közé:
hirdetés