Helyi közélet

2015.08.19. 08:59

Megkérdeztük: Hogyan tölti az állami ünnepet?

Nyíregyháza - <span class="namen">Ágoston Nikoletta </span>elmondta: csütörtökön nem készül ünnepi rendezvényre, ám ez nem zárja ki, hogy jeles nap legyen számára augusztus huszadika. – A barátaimmal szeretném tölteni a napot, velük lenni mindig kitüntetés, mert jó fejek. 

Nyíregyháza - Ágoston Nikoletta elmondta: csütörtökön nem készül ünnepi rendezvényre, ám ez nem zárja ki, hogy jeles nap legyen számára augusztus huszadika. – A barátaimmal szeretném tölteni a napot, velük lenni mindig kitüntetés, mert jó fejek. Hankó Szilvia Tokajba készül a családjával. – Hajókázás a Tiszán, túrázás, borospince-látogatás szerepel a programunkban. Remélem, az időjárás nem húzza keresztül a számításainkat.

Dankó Dóra az unokatestvéréhez készül. – Szalonnasütést tervezünk délután, előtte besegítek otthon a házimunkába – tette hozzá.

– Rég nem látott, Felsőzsolcán élő rokonok jönnek hozzánk látogatóba. Szeretnénk megmutatni nekik Sóstó szépségeit, többek között az állatparkot is – mesélte lelkesen Talpas Marietta.

Nagy Attila örül, hogy a családjával tölthet egy szép, tartalmas napot. – A közhiedelemmel ellentétben, a pedagógusok nem vakációznak egész nyáron, így én sem. Edzősködöm is, így nincs annyi időm a szeretteimre, mint amennyit szeretnék.

Tóth Boglárkaörömmel újságolta: a Balatonon fogja tölteni az elkövetkezendő napokat a barátnőjével és annak családjával.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában