szon-sportoldal

2012.09.20. 08:42

Bebizonyítanák, hogy érettek erre az osztályra

A Szi-Zo Sport megyei első osztályban két, a következő évadra meghatározott bajnoki átszervezés következtében a bentmaradásért harcoló együttes találkozik Mátészalkán. A hazaiak immár új edző irányításával, míg a vendégek a javítás szándékával lépnek pályára szombaton.

A Szi-Zo Sport megyei első osztályban két, a következő évadra meghatározott bajnoki átszervezés következtében a bentmaradásért harcoló együttes találkozik Mátészalkán. A hazaiak immár új edző irányításával, míg a vendégek a javítás szándékával lépnek pályára szombaton.Szilágyi Bertalan (mátészalkai edző): – Hazai mérkőzésen csak a győzelem elfogadható. Annál is inkább, mivel otthon már nem hibázhatunk többet, ellenkező esetben óriási hátrányba kerülünk a riválisokkal szemben.

Sérült: Sipos J., Szakács I. Eltiltott: Petrohai M.

Lukács Tibor (nyírgyulaji edző): – Amilyen jól kezdtük az idényt, olyan rosszul folytattuk. Szeretnénk bebizonyítani, hogy érettek vagyunk erre az osztályra. Ha mindenki a csapat érdekeinek rendeli alá a játékát, akkor nyerni fogunk! 

Sérült: Kocsis P. Eltiltott: – .

Esélylatolgató

Szilágyi Bertalan   Lukács Tibor

Tuzsér (5.)–Tiszavasvári (8.) 1–0 1–0

Nagyhalász (6.)–Rakamaz (16.) 1–0 1–0

Balkány (7.)–Kemecse (1.) 1–2 1–1

Nyírkarász (2.)–Nagykálló (3.) 2–0 2–2

Kótaj (12.)–Szakoly (15.) 1–0 1–1

Tiszalök (11.)–Nyírmada (13.) 0–1 1–1

Mándok (4.)–Gyulaháza (10.) 2–1 2–1        

Mátészalkai MTK (14.)–Nyírgyulaj (9.) 1–0 0–1

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!