Jobbik-sajtótájékoztató – A kiszivárgott hangfelvétel szerint a fideszes vezető célja megbuktatni a jobbikos polgármestert

Akt.:
Tiszavasvári – Napvilágot látott egy hangfelvétel, amelyen Hosszú József, a Tiszavasvári Járási Hivatal fideszes vezetője egyértelműen kijelenti, hogy fő célja Tiszavasvári jobbikos polgármesterének a megbuktatása – jelentette be keddi sajtótájékoztatóján dr. Fülöp Erik, Tiszavasvári polgármestere, a Jobbik alelnöke.

Majd így kommentálta a média képviselői előtt lejátszott párbeszédet:

– Hosszú képtelen volt megemészteni az önkormányzati választáson elszenvedett vereséget, tevékenységét azóta is akadékoskodás, gáncsoskodás és rosszindulat jellemzi. Az eddigi legemlékezetesebb botrány annak a hangfelvételnek a felbukkanása volt, amely bizonyítja, hogy a hivatalvezető – a vonatkozó törvényekre fittyet hányva – maga akarta eldönteni, kik vehetnek részt a közmunkaprogramban. Hosszú József megszegte pártsemlegességre vonatkozó esküjét, mondhatni, szemébe köpött azoknak a tiszavasvári szavazóknak, akik 2014-ben nem mellette döntöttek. Hosszú Józsefet el kell távolítani pozíciójából, ennek érdekében azonnali intézkedéseket várunk a kormánytól.

KM
hirdetés